Unik 43cl - vårt senaste tillskott av flaska!

Unik 43cl

NYHET!

Unik 43cl är vårt senaste tillskott av flaska för vatten med egen etikett. Fyll flaskan med ett naturligt mineralvatten, stilla eller kolsyrat och välj sedan mellan 9 olika färger på korken!

En riktigt snygg och high end flaska som man gärna sätter på bordet. Unik i både form och volym - därav namnet.  Även denna flaska är unik för Add Value och man hittar den bara här. 

Innehållet. Naturligt mineralvatten

Flaskan i sig är gjord av 100% återvunnen plast, rPET  och blåses upp till en flaska precis innan den tappas med vatten = inga tomma flaskor på vägarna. Hela produktionen av vattnet sker helt CO2-neutralt då här används solceller på taket för att generera energin. Transporterna av vattnet miljökompenseras av vår leverantör! Produktionen av denna flaska är helt CO2-netural. 

Smaker. Stilla vatten och lätt kolsyrat vatten tappas i flaskorna  

Kork: Skruvkork i 9 olika färger

Korkfärg: Vit, svart, röd, gul, orange, mörk- och ljusblå, mörk- och ljusgrön. 

Minsta beställning: 1 440 flaskor dvs 1 hel pall

Etikett: Som standard används en bestruken pappersetikett av FSC certifierat papper som går hela vägen runt flaskan. Etiketten är 98mm hög. Tryck i 4-färgs CMYK. Etiketten tål väta. 

Hållbarhet: 18 månader för stilla vatten och 12 månader för kolsyrat vatten. 

”Naturligt mineralvatten” är en skyddad beteckning på vatten från en avgränsad källa som uppfyller speciella krav. Naturligt mineralvatten finns med och utan kolsyra och kvaliteten ska vara konstant över tid. 

Livsmedelsverkets föreskrift om Naturligt Mineralvatten kan du läsa här.

Kontakta oss