Exklusiv 33 cl - med tryck direkt på flaskan

Exklusiv 33cl - unik flaska endast hos Add Value

Exklusiv 33 cl är flaskan som går utöver det vanliga! En flaska med unik form och med tryck direkt på flaskan! Add Value är ensamma i landet om att ha denna unika flaska i sitt sortiment! Detta är den optimala flaskan för det speciella tillfället - flaskan som ingen glömmer att dom fått i sin hand.

Välj mellan helt vit, mattsvart eller transparent flaska - vilken som är bäst är svårt att avgöra, kanske tillfället avgör saken. Många föredrar den transparenta flaskan då man vill se sitt vatten och inte ha det dolt i en heltäckande flaska. 

Innehållet. Flaskan tappas med ett naturligt mineralvatten

Flaskan i sig är gjord av 100% återvunnen plast, rPET och blåses upp till en flaska precis innan den tappas med vatten = inga tomma flaskor på vägarna. Hela produktionen av vattnet sker helt CO2-neutralt då här används solceller på taket för att generera energin. 

Smaker. Flaskan tappar vi med stilla vatten 

Kork: Skruvkork. Svart kork på svart och transparent flaska och vit kork på vit flaska 

Minsta beställning: 600 flaskor, hel pall har 2 160 flaskor. 

Etikett: NEJ - ingen etikett. Vi trycker direkt på flaskan i 1 - 4 färger. Många brukar klara sig med 1 färg! 

Hållbarhet: 18 månader 

”Naturligt mineralvatten” är en skyddad beteckning på vatten från en avgränsad källa som uppfyller speciella krav. Naturligt mineralvatten finns med och utan kolsyra och kvaliteten ska vara konstant över tid. 

Livsmedelsverkets föreskrift om Naturligt Mineralvatten kan du läsa här.

Kontakta oss