Valmöjligheter

Valmöjligheter på vatten

1. Välj storlek på flaskan. Add Value har flaskor i flera olika storlekar.

2. Välj form på flaskan. Här skiljer det lite mellan de olika flaskorna. Mest annorlunda i sin form är Exklusiv 33 cl - en helt unik form på flaskan och dessutom med tryck direkt på flaskan! Även flaskan Unik 43 cl är som namnet anger unik i sin form och även i sin volym!

3. Välj smak på vatten. Stilla vatten eller lätt kolsyrat vatten naturell. Man kan också i några av flaskorna få kolsyrat vatten med smak!
Vital 50 cl: kan smaksättas med citron/lime

Mini 33 cl och Clear 50 cl: kan smaksättas med citron/lime eller smultron

4. Välj typ av etikett. Transparent etikett eller heltäckande vit. På Vital 50 cl och Junior 30 cl är det en plastetikett som är både slitstark och tålig. På Clear 50 cl och Mini 33 cl är den heltäckande klisteretikett och på Flexi och Rapid är det en bestruken pappersetikett som går runt om hela flaskan. 

5. Välj kork. Skruvkork i flera färger passar på alla flaskor, oavsett innehållet. På flaska med stilla vatten kan man också välja att ha en sportkork! Det kan man också ha på Flexi 50 cl med kolsyrat vatten! Lite ovanligt faktiskt!

 

Köper du energidryck eller ice tea så är layoutmöjligheterna oändliga! Etiketten, som är väldigt tunn går runt om hela burken och upp under kanten, den känns knappt och man får känslan av att det är tryckt direkt på burken. Vill du att den silvriga burken ska synas så gör du delar av etiketten transparent. Färgerna kan man välja att göra i metallic eller ha som vanligt. Ytan på burken kan man slutligen välja att ha matt eller blank. Det är bara fantasin som sätter gränserna för hur rolig och iögonenfallande burken kan bli - om det nu är det man vill!

Sedan en tid tillbaka erbjuder vi också ICE COFFEE i burk med en heltäckande klisteretikett. 

Kontakta oss