Vatten

Det finns vatten och det finns vatten! 

I flaskorna från Add Value tappas naturligt mineralvatten eller svenskt källvatten beroende på vilken flaska man väljer. Vi tappar inget bordsvatten i våra flaskor. 

"Naturligt mineralvatten hänvisar till att vattnet kommer från en skyddad, sluten underjordisk källa med naturliga mineralhalter. Vattnet tappas på flaska direkt vid källan och inga tillsatser förutom kolsyra är tillåtna. Vattnet uppfyller högt ställda kvalitetskrav och mineralsammansättning". 

"Med källvatten avses ett vatten från en källa där endast kolsyra får tillsättas vattnet. Mineralsammansättningen kan variera över tid och behöver därför inte anges på flaskan".  

Välj mellan olika "smak" på vattnet!

Stilla vatten. Stilla vatten passar alla, inte minst barn brukar föredra stilla vatten. Välj stilla vatten för varma dagar, när vattnet ska släcka törsten eller när du motionerat och behöver vatten. Det är längre hållbarhet på ett stilla vatten jämfört med ett kolsyrat vatten, så är du osäker på om vattnet kommer gå åt eller inte; välj då ett stilla vatten.

Lätt kolsyrat vatten, naturell. Passar också bra som törstsläckare och måltidsdryck. Det upplevs av många som lite festligare än ett stilla vatten och är ibland lättare att sälja. Hållbarheten är 9 -12 månader beroende på vilken flaska som väljs. Ett kolsyrat vatten bör drickas kylt. 

Smaksatt vatten. Ett utmärkt alternativ till läsk - ännu godare och utan socker! Lätt kolsyrat vatten kan man köpa med olika smaksättningar. Den mest populära smaken är citron/lime och finns att få i dom flesta av våra flaskor, men inte alla. Ett vatten med en touch av citrus upplevs som piggt och uppfräschade i sin smak. Hållbarheten är 9-12 månader beroende på leverantör. 

Flexi 50cl kan man under sommarmånaderna köpa med smakerna äpple/kiwimango, skogsbär eller key lime/ananas - mycket fräscha och härliga smaker. Hållbarheten är 12 månader. Köps på hel pall, 1 512 st. 

I flaskorna Clear 50cl och Mini 33cl kan man få kolsyrat vatten med både citrus och smultronsmak!

Det är bara att välja bland smakerna!

Kontakta oss