Om oss

Det är vi som profilerat Er dryck i över 20 år!

Add Value Sweden AB har sedan 2001 försett svenska företag med profilerad dryck. Frågan är om inte Add Value var först ut med detta. Idag har vi flera leverantörer som förser oss med flaskor och vatten - allt för att kunna erbjuda just den lösning som passar er bäst. 

Den egna etiketten på flaskan adderar ett mervärde till drycken i sig - därför kallar vi oss Add Value!

Add Value har det bredaste utbudet av profilerat vatten och vi arbetar hela tiden med att ta fram nya produkter. Det senaste är PET-flaskor gjorda av 100% återvunnen plast och producerade i en helt CO2-neutral process.

På dryckesfronten är våra svenska ingefärashot med egen etikett det senaste tillskottet.

Vi sätter ribban högt och vill enbart ha nöjda kunder!

Vi vet exakt hur våra leverantörer jobbar - vi har en tät kontakt med dem och har besökt dem flera flera gånger. Både vi och dom är angelägna om att leverera rätt och riktigt ur alla perspektiv. Tillsammans jobbar vi för att få fram så bra och energisnåla lösningar som möjligt.

Add Value är ett systerföretag till dryckesföretaget Saturnus AB i Malmö. I hög grad jobbar vi med samma leverantörer. Saturnus tillverkar och marknadsför drycker i Sverige sedan 1893 och är bl a största producenten i landet av glögg. Saturnus gör också bl a kryddat brännvin och kaffesyrup.

Vill du veta mer om Saturnus AB? Här finns info.

För säker kontakt med oss - skicka alltid mail till info@addvalue.org 

Kontakt: Katharina Norborg

Mail: katharina@addvalue.org

Tel: +46(0)734 17 06 17

Kontakta oss