Om oss

Add Value har profilerat drycker i över 20 år!

Add Value Sweden AB har sedan 2001 försett den skandinaviska marknaden med profilerad dryck. Frågan är om inte Add Value var först ut med detta. Idag har vi flera leverantörer som vi samarbetar med - allt för att kunna erbjuda just den lösning som passar er bäst. 

Den egna etiketten på flaskan adderar ett mervärde till drycken i sig - därför kallar vi oss Add Value!

Add Value har det bredaste utbudet av profilerat vatten och vi arbetar hela tiden med att ta fram nya produkter. Idag är det självklart för oss att alla PET-flaskor vi erbjuder är gjorda av 100% återvunnen plast. 

På dryckesfronten är våra svenska ingefärashot med egen etikett ett av de senaste tillskotten. Allra nyast i vår portfölj är snacks i burk med tryck på locket till burken. Vi har 7 olika sorters snacks som vi kan erbjuda volymer från 100 st/sort och uppåt. Riktigt populärt och behändigt. 

Vi sätter ribban högt och vill enbart ha nöjda kunder! Vi vet exakt hur våra leverantörer jobbar - vi har en tät kontakt med dem och har besökt dem flera, flera gånger. Hos Add Value är vi angelägna om att leverera rätt och riktigt ur alla perspektiv. Tillsammans jobbar vi för att få fram så bra och energisnåla lösningar som möjligt.

Add Value är ett systerföretag till dryckesföretaget Saturnus AB i Malmö. I hög grad jobbar vi med samma leverantörer. Saturnus tillverkar och säljer drycker i Sverige sedan 1893 och är bl a största producenten i landet av glögg. Saturnus gör också bl a kryddat brännvin, gin och kaffesyrup.


Vill du veta mer om Saturnus AB? Här finns info.

För säker kontakt med oss - skicka alltid mail till info@addvalue.org 

Org nr 556608-0841 / Godkänd för F-skatt / Registrerad Livsmedelsverksamhet i Malmö kommun

Kontakt: Katharina Norborg

Mail: katharina@addvalue.org

Tel: +46(0)734 17 06 17

Kontakta oss