Flexi, 33cl - "giwe-away" med gott samvete!

Flexi, 33cl - Unik flaska endast hos Add Value

Flexi 33cl. En flaska i ett klassiskt 33cl format med en stor etikett på flaskan. Man kan köpa kvartspall, havlpall eller hel pall med vatten. Välja mellan många olika färger på korken och till och med få sportkork på det kolsyrade vattnet! Man kan få halva mängden vatten levererad till en plats och andra halvan till en annan plats - ja, flexibiliteten är stor om man väljer denna flaska. Denna mindre flaska kan du få med stilla eller kolsyrat naturellt vatten och den lämpar sig väl som en "giwe away". Täta produktioner, minst varannan vecka året om!

Under årets varma månader produceras denna flaska en gång i veckan = Snabba leveranser!

Innehållet. Flaskan tappas med ett naturligt Mineralvatten

Flaskan i sig är gjord av 100% återvunnen plast, rPet och blåses upp till en flaska precis innan den den tappas med vatten = inga tomma flaskor på vägarna. Hela produktionen av vattnet sker helt CO2-neutralt då här används solceller på taket för att generera energin. Transporterna av vattnet miljökompenseras av vår leverantör! Produktionen av denna flaska är helt CO2-netural. 

Smaker. Flaskan tappar vi med ett lätt kolsyrat vatten eller stilla vatten.

Kork: Skruvkork eller sportkork

Korkfärg: Vit, svart, röd, gul, orange, gul, mörk- och ljusblå, mörk- och ljusgrön. 

Minsta beställning: 324 flaskor, hel pall 1 764 flaskor

Etikett: En bestruken pappersetikett som går hela vägen runt flaskan. Etiketten är ca 7 cm hög. Tryck i 4-färgs CMYK. 

Vid köp av 1 700 flaskor eller mer kan man, mot en extra kostnad, få en transparent etikett eller en etikett med guld- eller silvermetallic. 

Hållbarhet: 18 månader för stilla vatten och 12 månader för kolsyrat vatten. 

Vatten är inte bara vatten! ”Naturligt mineralvatten” är en skyddad beteckning på vatten från en avgränsad källa som uppfyller speciella krav. Naturligt mineralvatten finns med och utan kolsyra och kvaliteten ska vara konstant över tid. 

Livsmedelsverkets föreskrift om Naturligt Mineralvatten kan du läsa här.

Kontakta oss