Etikettmaterial

Etikettmaterial

Låt kreativiteten och fantasin flöda på etiketten! Varför inte ha en QR-kod på etiketten, foton/bilder eller text. Många har sin logga kompletterat med ett telefonnummer - men sätt fantasin i gång och gör en etikett som blir er förlängda arm! 

Många av våra flaskor är gjorda av 100% återvunnen plast - skriv det på flaskan eller sätt en symbol som visar att så är fallet!

Heltäckande etikett eller transparent etikett på vattenflaskorna

På flaskorna Vital 50cl och Junior 30cl kan man ha en transparent etikett till samma pris som en heltäckande. På övriga flaskor är ett heltäckande material på etiketten standard men på vissa flaskor kan man vid stora volymer välja en transparent etikett. 

Med ett heltäckande vitt material är det vit botten på hela etiketten och etiketten kan liknas vid en utskrift på kopiatorn.

Vid en transparent etikett gäller det att komma ihåg att färgerna blir lite bleka/urvattnade om där inte ligger en vit stödbotten före CMYK-trycket. Vid mycket fina linjer och bilder kan det därför ibland vara lite svårare att få 100% pass vid vit stödbotten. Väljer man en transparent etikett så ser man alltså rakt igenom flaskan - och då även det som är "rakt bakom" - så här är det alltså bra att tänka på om man är ute efter den effekten eller om det möjligtvis ska ligga stödbotten först.

Etiketterna till burkarna med energidryck och ICE TEA kan göras i ett heltäckande/vitt material eller transparent material så att den silvriga burken syns igen. Man kan också göra färgerna i metallic. Layoutmöjligheterna på våra burkar är stor. Etiketten är så tunn att den knappt känns! Ytan på burken kan vara matt eller blank - idag verkar matt vara det som är mest populärt

Etiketten till ingefärashot trycks på en vit självhäftande etikett och formatet man har till sitt förfogande är 50 x 40mm. Även om loggan/bilden är utfallande så blir det en tunn vit kant i ovan- och underkanten. 

Kontakta oss