Etikettmaterial

Etikettmaterial

Låt kreativiteten och fantasin flöda på etiketten! Varför inte ha en QR-kod på etiketten, foton/bilder eller text. Många har sin logga kompletterat med ett telefonnummer - men sätt fantasin i gång och gör en etikett som blir er förlängda arm! 

Alla våra PET-flaskor är gjorda av 100% återvunnen plast - skriv det på flaskan eller sätt en symbol som visar att så är fallet!

Heltäckande etikett eller transparent etikett på vattenflaskorna

På flaskorna Vital 50cl och Junior 30cl kan man ha en transparent etikett till samma pris som en heltäckande. På övriga flaskor är ett heltäckande material på etiketten standard men på vissa flaskor kan man vid stora volymer välja en transparent etikett. 

Med ett heltäckande vitt material är det vit botten på hela etiketten och etiketten kan liknas vid en utskrift på kopiatorn.

Etiketterna till burkarna med energidryck och ICE TEA kan göras i ett heltäckande/vitt material eller transparent material så att den silvriga burken syns igen. Man kan också göra färgerna i metallic. Layoutmöjligheterna på våra burkar är stor. Etiketten är så tunn att den knappt känns! Ytan på burken kan vara matt eller blank - idag verkar matt vara det som är mest populärt

Etiketten till ingefärashot trycks på en vit självhäftande etikett och formatet man har till sitt förfogande är 50 x 40mm. Även om loggan/bilden är utfallande så blir det en tunn vit kant i ovan- och underkanten. 

snacksen kan man utforma locket precis som man vill! Med en logga, ett namn eller.....

Kontakta oss