Kontakta oss

Flexi, 33cl

Flexi 33 cl. En flaska i en klassisk 33 cl format! Samma vatten som du finner i Flexi 50 cl - dvs ett naturligt mineralvatten från en källa i Tyskland. Denna mindre flaskan kan du få med stilla eller kolsyrat naturellt vatten.

Denna flaskan tillverkas idag av 100 % återvunnen plast - vi använder alltså redan tillverkad plast för att göra vår Flexi 33 cl flaska. 

Etikettens höjd är ca 7,5 cm och etiketten är en bestruken pappersetikett för att tåla väta och kyla på ett bra sätt. Den sätts runt om hela flaskan.

Kork: Vanlig skruvkork, alternativt sportkork.

Korkfärg: se valmöjligheter

Minsta beställning: 324 st, därefter kommer volymerna 648 st, 1 008 st och på en hel pall är det 1 764 st flaskor i kollin om 18 st.

Hållbarhet: 18 månader för stilla vatten och 12 månader för kolsyrat vatten

 

* Naturligt Mineralvatten.Vatten är inte bara vatten. ”Naturligt mineralvatten” är en skyddad beteckning på vatten från en avgränsad källa som uppfyller speciella krav. 
Naturligt mineralvatten finns med och utan kolsyra och kvaliteten ska vara konstant över tid. 
Dessutom ska vattnet vara skyddat mot alla former av föroreningar och innehållet av mineraler ska framgå tydligt på förpackningen.Livsmedelsverkets föreskrift om Naturligt Mineralvatten kan du läsa här.Analytisk sammansättning (mg/L):
Vätekarbonat 120mg

Sulfat 3mg

Klorid 12mg

Magnesium 3mg

Natrium 10mg

Nitrat <1mg

Kalium 1mg

Kalcium 36mg

Florid <0,01mg