Kontakta oss

Profilerat vatten och profilerad dryck av högsta kvalité

Profilerat vatten, profilvatten, profilerad dryck, reklamvatten, vatten med egen etikett, reklam på vattenflaska, vattenflaska med egen etikett, dryck med reklam - oavsett benämning så levererar vi Er profilerade dryck av högsta kvalité! 
Sveriges mest populära vatten dessutom.

Här har vi samlat de vanligaste frågorna som vi får från våra kunder:

Vilket vatten tappas i flaskorna?

I våra flaskor Junior, Vital, Flexi, Rapid och Exklusiv tappar vi ett naturligt mineralvatten. Naturligt mineralvatten tappas från den skyddade, slutna vattentäkten rakt upp i "vattenfabriken" i ett slutet system. Naturligt mineralvatten är den högsta klassificeringen på vatten. 

I våra flaskor Mini och Clear tappar vi ett artesiskt källvatten från en svensk källa. Källvatten har den näst högsta klassificeringen på vatten. 

Har ni svensk vatten?

Ja, svenskt vatten har vi i flaskorna Mini och Clear.

Kan man panta flaskorna?

Ja! Add Value sätter EAN-kod och pantmärke på alla flaskor vi säljer. Allt går att panta och återvinna!

Hur är det med miljöaspekten?

Vi jobbar i nära relation med våra leverantörer och vi tar ständigt upp frågan om mera miljövänliga alternativ till plasten i PET-flaskorna. Huvuddelen av våra PET-flaskor blåses upp på plats vid tappningen av vatten vilket innebär att det inte färdas några tomma flaskor på vägarna. Dessa embryon som blåses upp vid produktionen är till 50 % återvunnen PET.  En av våra leverantörer har också en helt CO2-neutral produktion av vatten - där täcks taket på fabriken av solceller vilka ger energin till produktionen. I Sverige är vi också världsbäst på att panta. Mer än 8 av 10 flaskor/burkar kommer till Returpack och kan användas till nya produkter. Men detta gör inte att vi slår oss till ro - Add Value är hela tiden på jakt efter ännu bättre alternativ. 

Kan produkterna användas i andra länder?

I Norge har vi både vatten och energidryck registrerat hos motsvarande Returpack. Även i Finland har vi vattnet registretat. 

Kan man välja vilken färg på korken man vill ha?

Ja. Beroende på vilken flaska man väljer så finns det olika möjligheter att välja färgen på korken. På våra flaskor Mini och Clear har du 12 färger att välja mellan på skruvkorken.

Har ni flaskor med sportkork?

Ja, våra leverantörer har lite olika alternativ för sportkork. Och väljer du Flexi flaskan kan du få sportkork även på vid köp av ett kolsyrat vatten. 

Hur stor är etiketten?

Etikettens storlek beror på vilken flaska man väljer. För stört etikettyta så ska man välja Flexi 50 cl eller våra aluminiumburkar med Energidryck eller Ice Tea. 

NEJ - Add Value tappar inte vatten direkt från kranen i flaskorna. 

 

Använd nu etiketten för att profilera er själva och kommunicera ut ert budskap! Eller sätt er logo på framsidan! Med profilera dryck för ni ut ert budskap på ett annorlunda sätt och flaskan kan komma att hamna på oväntade ställen! Låt ert varumärke eller kommunikation få fötter och nå ut! 

Vatten - livets dryck - dricks av alla och det är perfekt att dela ut på mässor och evenemang, ha på kontoret eller ha med sig på kundbesök, sätta i den nyservade bilen eller ge bort som en give-away! 

Profilerad dryck är ett hälsosamt och fräscht "visitkort" att lämna efter sig, som kunderna utan tvekan kommer ihåg!