Kontakta oss

Profilerat vatten och profilerad dryck av högsta kvalité

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna som vi får från våra kunder:

Vi börjar med ett viktigt svar direkt! NEJ - Add Value tappar inte vatten direkt från kranen i flaskorna. 

Vilket vatten tappas i flaskorna?

I våra flaskor Junior, Vital, Flexi, Rapid och Exklusiv och i våra glasflaskor tappar vi ett naturligt mineralvatten. Naturligt mineralvatten tappas från den skyddade, slutna vattentäkten rakt upp i "vattenfabriken" i ett slutet system. Naturligt mineralvatten är den högsta klassificeringen på vatten. 

I våra flaskor Mini och Clear tappar vi ett artesiskt källvatten från en svensk källa. Källvatten har den näst högsta klassificeringen på vatten. 

Nej, vi tappar inga flaskor med bordsvatten dvs  "kranvatten" direkt från kranen och det kommunala vatten. 

Hur är det med miljöaspekten?

Huvuddelen av våra flaskor är gjorda av 100 % återvunnen plast! 

Huvuddelen av våra flaskor blåses upp på plats vid tappningen av vatten vilket innebär att det inte körs runt med tomma flaskor på vägarna. Dessa små embryon till flaskor väger mellan 15-25 gram.

Miljövänliga PETflaskor

En av våra leverantörer har också en helt CO2-neutral produktion av vatten - där täcks taket på fabriken av solceller vilka ger energin till produktionen. 

I Sverige är vi också världsbäst på att panta. Ca 9 av 10 flaskor/burkar kommer till Returpack och kan återanvändas till nya produkter. Men detta gör inte att vi slår oss till ro - Add Value är hela tiden på jakt efter ännu bättre alternativ. Tipsa oss gärna!

Vilken volym är den minsta som man kan köpa? 324 st flaskor kan man köpa av Flexi 33 cl - detta är vår minsta volym.


Har ni svensk vatten? Ja, svenskt vatten har vi i flaskorna Mini och Clear.

Kan man panta flaskorna? Ja! Add Value har EAN-kod och pantmärke på alla flaskor vi säljer. Allt går att panta och återvinna!

Kan produkterna användas i andra länder? I både Norge och Finland har vi både vatten och energidryck registrerat hos motsvarande Returpack. 

Kan man köpa flaskor utan pantmärke? Nej det kan man inte. Alla PET-flaskor ska kunna gå att panta och även om vattnet bara ska användas internt så är det pantmärke och EAN-kod på flaskorna.  Ska hela volymen flaskor däremot gå på export till ett land som inte har pant på PET-flaskor kan vi ta bort pantmärket då det inte fyller någon funktion. Då behöver ni inte heller betala för panten. 

På våra glasflaskor är det inte pant i enlighet med de regler som finns på marknaden. Däremot registreras mängden glas vi säljer och redovisas till Svensk Glasåtervinning dit vi betalar en årlig avgift för våra volymer glas. 

Kan man välja vilken färg på korken man vill ha? Ja. Beroende på vilken flaska man väljer så finns det olika möjligheter att välja färgen på korken. På våra flaskor Mini och Clear har du 12 färger att välja mellan på skruvkorken.

Har ni flaskor med sportkork? Ja, våra leverantörer har lite olika alternativ för sportkork. Och väljer du Flexi flaskan kan du få sportkork även på vid köp av ett kolsyrat vatten. 

Hur stor är etiketten? Etikettens storlek beror på vilken flaska man väljer. För stört etikettyta så ska man välja Flexi 50 cl eller våra aluminiumburkar med Energidryck eller Ice Tea. 

Ingefärashot - vad innehåller dom? Våra svenska ingefärashot innehåller 32% pressad ingefära, äppeljuice och en gnutta citron och chili. 

Finns det shot i flera smaker? Ja, vid beställning av 1 000 st eller fler kan finns det flera andra smaker att välja mellan!

Använd etiketten för att profilera er själva och kommunicera ert budskap! Eller sätt er logo på framsidan! Med profilera dryck för ni ut ert budskap på ett annorlunda sätt och flaskan kan komma att hamna på oväntade ställen! Låt ert varumärke eller kommunikation få fötter och nå ut! Eller som vi brukar säga: Add Value till drycken helt enkelt!