Kontakta oss

Energidryck

Profilerad energidryck, 25cl

Profilerad energidryck är optimal för mässan, kontoret eller butiken. 

Nu finns energidrycken även för den norska marknaden! Add Value hanterar panten för er räkning och all information om drycken är på norska.

Nu med Top-Style etikettering. Etiketten kommer hela vägen upp under kanten på burken. Välj också mellan matt eller glasig finish på burken. Nytt är också att hela eller delar av etiketten kan vara transparent. Låt burklooken gå igenom och jobba med kul effekter på etiketten! Layoutmöjligheterna är många.

God, klassisk energidryckssmak. Profilerad energidryck är optimal när man vill skapa synergi med innehållet ”energi” och företagets verksamhet. Profilerad energidryck har blivit en fantastisk succé tack vare sin heltäckande etikett på 25 cl aluminium burk.

Energidryck med egen etikett kan användas som give-aways, en schysst reklampelare eller som en spännande budbärare.

Energidrycken levereras i flak om 24 burkar, varje flak är plastat. Detta för att öka leveranssäkerheten och minska svinnet.


Energidrycken fungerar även i kylen på kontoret och butiken för att släcka kundens törst. Energidrycken är en självklarhet på mässor, event och föreställningar för att behålla energin och koncentrationen.

 

Smak: Klassisk energidryckssmak.

Minsta beställning: 500 burkar per etikett eller 1 000 burkar per leverans (kan kombineras med andra kunders order - ring så får du veta) 

Förpackning: 24 burkar/ tråg

Etikett: Heltäckande etikett, top-style etikettering ända upp under kanten, CMYK-tryck ingår. 

Leveranstid: Ca 4 veckor efter godkänt material för tryck av etikett

Hållbarhet: 18 månader.