Flexi, 50cl

Flexi, 50cl - Unik flaska enbart hos Add Value

Flexi 50cl är ett av våra mest "flexibla" alternativ. Man kan köpa kvartspall, havlpall eller hel pall med vatten. Välja mellan många olika färger på korken och tom få sportkork på det kolsyrade vattnet! Man kan få halva mängden vatten levererad till en plats och andra halvan till en annan plats - ja, flexibiliteten är stor om man väljer denna flaskan. 

Innehållet. Flaskan tappas med ett naturligt Mineralvatten

Flaskan i sig är gjord av 100% återvunnen plast, rPet och blåses upp till en flaska precis innan den den tappas med vatten = inga tomma flaskor på vägarna. Hela produktionen av vattnet sker helt CO2-neutralt då här används solceller på taket för att generera energin. 

Smaker. Utöver lätt kolsyrat vatten och stilla vatten kan du också få vatten i olika smaker.

Under de varma månaderna på året kan du beställa citrus, skogsbär, äpple/kiwi eller key lime/ananas, förutsatt att man köper en hel pall vatten. Smaksättningen sker med hjälp av aromer och vattnet är inte sötat.  

Kork: Skruvkork eller sportkork

Korkfärg: se valmöjligheter

Minsta beställning: 648 flaskor, hel pall 1 512 flaskor

Etikett: Som standard sätter vi på en bestruken pappersetikett som går hela vägen runt flaskan. Etiketten är ca 10 cm hög. Tryck i 4-färgs CMYK. 

Hållbarhet: 18 månader för stilla vatten och 12 månader för kolsyrat vatten. 

Vatten är inte bara vatten! ”Naturligt mineralvatten” är en skyddad beteckning på vatten från en avgränsad källa som uppfyller speciella krav. Naturligt mineralvatten finns med och utan kolsyra och kvaliteten ska vara konstant över tid. 

Livsmedelsverkets föreskrift om Naturligt Mineralvatten kan du läsa här.

Kontakta oss