Kontakta oss

Vital, 50 cl

Add Value erbjuder Sveriges mest populära profilerade vattenflaska- Flaska Vital 50 cl. 


Flaskan Vital fyller vi med Naturligt Mineralvatten*, högsta klassificeringen enligt livsmedelsverket. Naturliga mineralvatten tappar vi från 158 meter ner i jorden. Det naturliga mineralvattnet har inte tidigare varit i kontakt med ”industrisamhället”. En snygg och miljövänlig PET-flaska med miljövänlig etikettmontering. Etiketten monteras med ”wrap-round” teknik, vilket minimerar limmremsan och reducerar miljöpåverkan. 

Smaker. Vital kan du köpa i både stilla vatten och lätt kolsyrat vatten. Den finns också i lätt kolsyrat med smak av citron/lime. Smaksättningen sker med hjälp av aromer och vattnet är inte sötat. 

Vital är till för er som önskar en unik snygg PET-flaska som värnar om miljön och skapar en unik optimering av er etikett.

Kork: Skruvkork alt. sportkork.

Korkfärg: se valmöjligheter

Minsta beställning: 1 560 flaskor, dvs 1 pall. 

Etikett: Välj mellan transparent eller heltäckande etikett. Etiketten är ca 5 cm hög och går runt hela flaskan sk "wrap-round" teknik. Etiketten är av plast och är slitstark och tål både väta och kyla mycket väl. 

Hållbarhet: 18 månader för stilla vatten och 7 månader för kolsyrat vatten. 

Produktion: Vital är en flaska som blåses upp från små embryon precis innan den tappas med vatten. 50% av materialet till flaskan är återvunnen PET. 

 

* Naturligt Mineralvatten.

Vatten är inte bara vatten. ”Naturligt mineralvatten” är en skyddad beteckning på vatten från en avgränsad källa som uppfyller speciella krav. 

Naturligt mineralvatten finns med och utan kolsyra och kvaliteten ska vara konstant över tid. 

Dessutom ska vattnet vara skyddat mot alla former av föroreningar och innehållet av mineraler ska framgå tydligt på förpackningen.

Livsmedelsverkets föreskrift om Naturligt Mineralvatten kan du läsa här.

Analytisk sammansättning (mg/L):

Vätekarbonat 120mg

Sulfat 3mg

Klorid 12mg

Magnesium 3mg

Natrium 10mg

Nitrat <1mg

Kalium 1mg

Kalcium 36mg

Florid <0,01mg