Kontakta oss

Junior, 30cl

Junior 30cl är lillebror till vår flaska Vital 50 cl - precis som Vital innehåller Junior ett Naturligt Mineralvatten* - den högsta klassificeringen av vatten. Du kan med gott samvete ge bort en flaska Junior 30cl för vattnet är toppen! Flaskan i sig är framtagen för att innehålla så lite PET som möjligt och vi blåser upp den på plats i produktionen. Detta bidrar till en energisnål produktion! 

Etikett sätts på flaskan med "wrap-round" teknik, dvs etiketten hålls samman med en limmremsa vid överlappningen. Allt för att använda så lite lim som möjligt.

Junior 30cl, kan köpas både som stilla vatten eller med en lätt kolsyra. 

Kork: Vanlig skruvkork eller en sportkork i rött, blått eller svart. Det är bara på ett stilla vatten som du kan ha en sportkork, min beställning är 10 pallar!

Korkfärg: se valmöjligheter

Minsta beställning: 1 560 flaskor = 1 pall.

Etikett: Välj mellan transparent eller heltäckande etikett. 

Hållbarhet: 18 månader för stilla vatten och 7 månader för kolsyrat vatten.

 

* Naturligt Mineralvatten.Vatten är inte bara vatten. ”Naturligt mineralvatten” är en skyddad beteckning på vatten från en avgränsad källa som uppfyller speciella krav. 
Naturligt mineralvatten finns med och utan kolsyra och kvaliteten ska vara konstant över tid. 
Dessutom ska vattnet vara skyddat mot alla former av föroreningar och innehållet av mineraler ska framgå tydligt på förpackningen.Livsmedelsverkets föreskrift om Naturligt Mineralvatten kan du läsa här.Analytisk sammansättning (mg/L):
Vätekarbonat 120mg

Sulfat 3mg

Klorid 12mg

Magnesium 3mg

Natrium 10mg

Nitrat <1mg

Kalium 1mg

Kalcium 36mg

Florid <0,01mg