Kontakta oss

Flexi, 50 cl, stilla eller kolsyrat 

Flexi kallar vi vårt mest flexibla vatten! Du kan köpa kvartspall, havlpall eller hel pall med vatten. Välj mellan 9 olika färger på korken. Du kan också få sportkork på det kolsyrade vattnet! Du kan få halva mängden vatten levererad till två olika platser - ja, flexibiliteten är stor hos denna leverantören.

Denna flaskan tillverkas idag av 100 % återvunnen plast - vi använder alltså redan tillverkad plast för att göra vår Flexi 50 cl flaska. 

Flexi är ett naturligt mineralvatten från en sluten, skyddad källa i Tyskland. Du kan köpa Flexi  50 cl antingen med stilla vatten, med kolsyra eller med smaksatt kolsyrat vatten. 

Naturligt Mineralvatten är den högsta klassificeringen enligt livsmedelsverket och vattnet tappas direkt från källan upp i "vattenfabriken".

Etiketten på flaskan är en bestruken pappersetikett av hög kvalitet, den går runt om hela flaskan. Vill du ha en transparent etikett är det lite större volymer som måste till.

Flexi 50 cl är flaskan med den största etikettytan och en PET-flaska som blåses upp vid produktionen och därmed minskar på våra avtryck i miljön.

Smaker: Vid köp av hel pall av Flexi 50 cl kan du få kolsyrat vatten med följande smaker: äpple/kiwi, mango, skogsbär, key-lime/ananas eller citrus. Smaksättningen görs med aromer och vattnet är inte sötat. Smaksatt vatten säljs på hel pall. 

Korkfärg: se valmöjligheter

Kork: Skruvkork alt. sportkork.

Minsta beställning: 648 flaskor, därefter kommer volymen 1 080 st. På en hel pall är det 1 512 flaskor.  Väljer du sportkork på flaskan så är det 1 296 st på en hel pall.

Etikett: Bestruken pappersetikett av hög kvalitet som går runt om hela flaskan. Etikettens höjd är ca 10 cm på en 50 cl flaska och ca 7,5 cm på en 33 cl flaska. 

Hållbarhet: 18 månader för stilla vatten och 12 månader för kolsyrat vatten

 

* Naturligt Mineralvatten.

Vatten är inte bara vatten. ”Naturligt mineralvatten” är en skyddad beteckning på vatten från en avgränsad källa som uppfyller speciella krav. 

Naturligt mineralvatten finns med och utan kolsyra och kvaliteten ska vara konstant över tid. 

Dessutom ska vattnet vara skyddat mot alla former av föroreningar och innehållet av mineraler ska framgå tydligt på förpackningen.

Livsmedelsverkets föreskrift om Naturligt Mineralvatten kan du läsa här.

Analytisk sammansättning (mg/L):

Vätekarbonat 120mg

Sulfat 3mg

Klorid 12mg

Magnesium 3mg

Natrium 10mg

Nitrat <1mg

Kalium 1mg

Kalcium 36mg

Florid <0,01mg