Kontakta oss

Exklusiv 33 cl med stilla vatten

Här är flaskan som går utöver det vanliga! En helt unik form och med tryck direkt på flaskan! Add Value är ensamma i landet om att ha denna unika flaskan i sitt sortiment, den kan bara köpas genom oss. Detta är den optimala flaskan för det mera speciella tillfället - flaskan som ingen glömmer att dom fått i sin hand.

Denna flaskan passar utmärkt till 10-års jubileet, invigningen, releasepartyt, vernissagen eller när man vill göra intryck!

Välj mellan helt vit, svart eller transparent flaska - vilken som är bäst är svårt att avgöra, kanske tillfället avgör saken.

Vattnet kommer från en sluten, skyddad källa i Tyskland.

Naturligt Mineralvatten är den högsta klassificeringen enligt livsmedelsverket och vattnet tappas direkt från källan upp i "vattenfabriken".

Flaskorna blåses upp vid produktionen och därmed minskar på våra avtryck i miljön.

Smaker: Stilla vatten

Kork: Svart skruvkork på svart och transparent flaska. Vit skruvkork på vit flaska. 

Minsta beställning: 600 flaskor. På en hel pall är det 2 160 flaskor 

Etikett: NEJ - ingen etikett. Här trycker vi budskapet / logotypen direkt på flaskan. 1-4 färger kan man ha på trycket, många brukar klara sig med en färg. 

Hållbarhet: 18 månader

 

Vatten är inte bara vatten. ”Naturligt mineralvatten” är en skyddad beteckning på vatten från en avgränsad källa som uppfyller speciella krav. 


Livsmedelsverkets föreskrift om Naturligt Mineralvatten kan du läsa här.