Kontakta oss

Exklusiv 33 cl med stilla vatten

Här är flaskan som går utöver det vanliga! En helt unik form och med tryck direkt på flaskan! Add Value är ensamma i landet om att ha denna unika flaskan i sitt sortiment, den kan bara köpas genom oss. Detta är den optimala flaskan för det mera speciella tillfället - flaskan som ingen glömmer att dom fått i sin hand.

Denna flaskan passar utmärkt till 10-års jubileet, invigningen, releasepartyt, vernissagen eller när man vill göra intryck!

Välj mellan helt svart flaska eller transparent - vilken som är bäst är svårt att avgöra, kanske tillfället avgör saken - eller beställ halva mängden med respektive färg.

Vattnet kommer från en sluten, skyddad källa i Tyskland.

Naturligt Mineralvatten är den högsta klassificeringen enligt livsmedelsverket och vattnet tappas direkt från källan upp i "vattenfabriken".

Flaskorna blåses upp vid produktionen och därmed minskar på våra avtryck i miljön.

Smaker: Stilla vatten

Kork: Svart skruvkork

Minsta beställning: 600 flaskor. På en hel pall är det 2 160 flaskor 

Etikett: NEJ - ingen etikett. Här trycker vi budskapet / logotypen direkt på flaskan. 1-4 färger kan man ha i trycket eller välj en färg som passar båda flaskorna.

Hållbarhet: 18 månader

Kanske att flaskan kommer i ytterligare en färg under 2019!


Vatten är inte bara vatten. ”Naturligt mineralvatten” är en skyddad beteckning på vatten från en avgränsad källa som uppfyller speciella krav. 


Livsmedelsverkets föreskrift om Naturligt Mineralvatten kan du läsa här.