Kontakta oss

Välj mellan olika "smak" på vattnet!

Stilla vatten. Stilla vatten passar alla, inte minst barn brukar föredra detta. Är det riktigt, riktigt varmt ute brukar också de allra flesta välja ett stilla vatten framför ett kolsyrat vatten. Ett stilla vatten släcker törsten allra bäst. Längre hållbarhet på ett stilla vatten jämfört med ett kolsyrat vatten. Är du osäker på om vattnet kommer gå åt eller inte; välj då ett stilla vatten.

Lätt kolsyrat vatten, naturell. Passar bra som törstsläckare och måltidsdryck. Det upplevs av många som lite festligare än ett stilla vatten och är ibland lättare att sälja. Hållbarheten är 7-12 månader beroende på leverantör. Ett kolsyrat vatten bör drickas kylt. 

Smaksatt vatten. Ett utmärkt alternativ till läsk - ännu godare! Lätt kolsyrat vatten kan man köpa med olika smaksättningar - det är dock inte per definition längre ett naturligt mineralvatten då man har tillsatt aromer till vattnet. Den mest populära smaken är citron/lime och finns representerad hos alla våra leverantörer.  Ett vatten med en touch av citrus upplevs som piggt och uppfräschade i sin smak. Hållbarheten är 7-12 månader beroende på leverantör. 

Flexi 50cl kan man köpa med smakerna äpple/kiwi, mango eller skogsbär - mycket fräscha och härliga smaker. Hållbarheten är 12 månader.

Clear och Mini kan man också få med smak av smultron!

 

Det är bara att välja bland smakerna!