Kontakta oss

Etikettmaterial

Nyhet! På flaskorna Vital 50cl och Junior 30cl kan vi erbjuda upp till 12 olika etiketter på en och samma pall vatten! Detta ger stora kommunikativa möjligheter. Låt kreativiteten och fantasin flöda!

Till flaskorna Vital, Junior, Clear och Mini kan ni välja att ha heltäckande vit, alternativt en transparent, etikett som standard. 

Till flaskorna Flexi och Rapid används ett bestruket papper som standard. Vid stora volymer kan vi leverera även transparent etikett till dessa flaskorna. Fråga oss gärna!

Vid heltäckande vitt material är det vit botten på hela etiketten och kan liknas vid en utskrift på kopiatorn.

Vid transparent etikett gäller det att komma ihåg att färgerna blir lite bleka/urvattnade om där inte ligger en vit stödbotten före CMYK-trycket. Vid mycket fina linjer och bilder kan det därför ibland vara lite svårare att få 100% pass vid vit stödbotten. 

Vid transparent material så ser du alltså rakt igenom flaskan - och då även det som är "rakt bakom" - så här är det alltså bra att tänka på om man är ute efter den effekten eller om det möjligtvis ska ligga stödbotten först.I korrekturet ni får tillbaka för godkännande ska där alltid ligga med en del som visar vad som är tänkt att tryckas i vitt först.

Etiketterna till energidrycken kan göras i ett heltäckande/vitt material eller transparent material så att burklooken går igenom. Man kan också göra färgade avsnitt i metallic look.