Kontakta oss

Etikettmaterial

Nyhet! På flaskorna Vital 50cl och Junior 30cl kan vi erbjuda upp till 12 olika etiketter på en och samma pall vatten! Detta ger stora kommunikativa möjligheter. Låt kreativiteten och fantasin flöda!

På flaskorna Vital och Junior kan ni välja att ha heltäckande vit etikett eller en transparent etikett - det är ingen prisskillnad på dessa. Dessa etiketterna görs av en plastfilm och är både slitstarka och mycket tåliga för kyla och väta. 

Till flaskorna Flexi och Rapid används ett bestruket papper som standard. Vid stora volymer kan vi leverera även transparent etikett till dessa flaskorna. Fråga oss gärna!

På flaskorna Mini och Clear är etiketten en självhäftande etikett av tåligt papper som går nästan hela vägen runt om flaskan. 

Vid heltäckande vitt material är det vit botten på hela etiketten och kan liknas vid en utskrift på kopiatorn.

Vid transparent etikett gäller det att komma ihåg att färgerna blir lite bleka/urvattnade om där inte ligger en vit stödbotten före CMYK-trycket. Vid mycket fina linjer och bilder kan det därför ibland vara lite svårare att få 100% pass vid vit stödbotten. Väljer ni en transparent etikett så ser du alltså rakt igenom flaskan - och då även det som är "rakt bakom" - så här är det alltså bra att tänka på om man är ute efter den effekten eller om det möjligtvis ska ligga stödbotten först.

 

Etiketterna till energidrycken kan göras i ett heltäckande/vitt material eller transparent material så att den silvriga burken syns igen. Man kan också göra färgerna i metallic. Berätta sedan om burken ska vara matt eller blank i sin yta!