Kontakta oss

Det är vi som profilerar din dryck

 

Add Value är ett svenskt företag som sedan 2001 specialiserat sig på försäljning av vatten och dryck med kundens egen etikett. Vi säljer allt från 324 flaskor till fulla lastbilar med vatten! Våra största produkter är vatten, energidryck, ice tea och julmust.
De flesta av våra kunder är återförsäljare för profil- och presentreklam samt butiks- och restaurangkedjor, varuhus, event- samt medieföretag. Vi är det ledande företaget i Sverige inom profilerad dryck och arbetar kontinuerligt för att ta fram nya produkter för våra kunder.

Add Value utvecklas hela tiden och jobbar bara med produkter av hög kvalitet. Detta då vi vill ha 100% nöjda kunder. Titta under fliken "Vatten" för att välja den flaskan som passar just Ert behov!

Add Value är sedan 2006 ett systerföretag till Saturnus AB i Malmö. Saturnus, som funnits på marknaden sedan 1893, är idag Sveriges största producent av glögg och tillverkar även andra drycker i sin fabrik i Malmö. Man är också stora på försäljning av vatten till dagligvaruhandeln. Add Value och Saturnus delar på bl a kunnande och utveckling av drycker, lager, order- och  ekonomipersonal. Vill du veta mer om Saturnus AB? Här finns info.

Vill du att Add Value ska vara med och visa upp produkter på en kundträff hos er? Kontakta oss gärna och se om tiden passar!

  

 

 

 

Försäljning: Katharina Norborg

Tel: +46(0)40 - 671 19 41

Mobil: +46(0)734 - 17 06 17Mail:
katharina@addvalue.org / info@addvalue.org