Kontakta oss

Add Value - har försett marknaden med profilerad dryck i 20 år!

Add Value Sweden AB är ett Malmöbaserat företag som sedan 2001 specialiserat sig på försäljning av drycker med kundens egen etikett. 

Vi säljer allt från 324 flaskor till fulla lastbilar med dryck! Våra största produkter är vatten, energidryck, ice tea, ingefärashot och julmust.
De flesta av våra kunder är återförsäljare för profil- och presentreklam samt butiks- och restaurangkedjor, varuhus, event- samt medieföretag. Add Value är det ledande företaget i Sverige inom profilerad dryck och arbetar hela tiden med att ta fram nya produkter för våra kunder.

Add Value utvecklas ständigt och vi jobbar bara med produkter av hög kvalitet. Detta då vi vill ha 100% nöjda kunder vid varje köptillfälle. Titta under fliken "Vatten" för att välja den flaskan som passar just Ert behov!

Add Value är ett systerföretag till dryckesföretaget Saturnus AB i Malmö. Saturnus, som funnits på marknaden sedan 1893, är idag Sveriges största producent av glögg och tillverkar även bl a kryddat brännvin och kaffesyrup i sin fabrik i Malmö. Saturnus är mycket stora på försäljning av vatten till dagligvaruhandeln och i hög grad jobbar Add Value och Saturnus med samma leverantörer. Add Value och Saturnus delar också på bl a kunnande och utveckling av andra drycker, lager, order- och  ekonomipersonal. Vill du veta mer om Saturnus AB? Här finns info.

Vill du att Add Value ska vara med och visa upp produkter på er kundträff? Kontakta oss gärna och se om tiden passar!

  

 

 

 

Försäljning: Katharina Norborg

Tel: +46(0)734 - 17 06 17

Mail:
katharina@addvalue.org

info@addvalue.org