Kontakta oss

Det är vi som profilerar Er dryck

+Add Value har sedan 2001 försett svenska företag med profilerad dryck. Frågan är om inte Add Value var först ute i landet med detta? Idag har vi flera leverantörer som förser oss med flaskor och vatten - allt för att kunna erbjuda just den lösning som passar er bäst. Den egna etiketten på flaskan adderar ett mervärde till produkten i sig - därför kallar vi oss Add Value!

Huvuddelen av våra kunder är återförsäljare för profil- och presentreklam samt butiks- och restaurangkedjor. Add Value är det ledande företaget i Sverige inom profilerad dryck och arbetar kontinuerligt för att ta fram nya produkter för våra kunder. Nytt för 2019 är vår flaska Rapid som produceras varje vecka året om och som därför kan levereras med kort varsel. Under 2019 går vi också igång med Ice Tea i aluminiumburk. Samma häftiga möjligheter för profilering av burken som på vår energidryck. 

+Add Value strävar efter att bara arbeta med produkter av hög kvalitet, detta för att kunna ha enbart nöjda kunder. All tillverkning av våra private label produkter sker i nära samarbete med våra leverantörer. VI har tät kontakt och uppföljning av hur produktionen går till och vi känner väl våra leverantörer. Tillsammans med dem jobbar vi också med att ta fram energisnåla lösningar för att göra vårt avtryck på planeten så litet som möjligt. Gå gärna vidare till fliken "Vatten" för att välja vilken flaska som passar just dig och Ert behov!

+Add Value är en del av Saturnus AB. Saturnus tillverkar och marknadsför drycker i Sverige sedan 1893.Vill du veta mer om Saturnus AB? Här finns info.

 

För säker kontakt med oss - skicka alltid mail till info@addvalue.org - denna adress är alltid bemannad!

 

Katharina Norborg Key Account manager på Add Value 

 

 

 

Kontakt: Katharina Norborg

Mail: katharina@addvalue.org

Tel: +46(0)73 17 06 17