Kontakta oss

Det är vi som profilerar Er dryck i 20 år!

Add Value Sweden AB har sedan 2001 försett svenska företag med profilerad dryck. Frågan är om inte Add Value var först ute med denna möjligheten Idag har vi flera leverantörer som förser oss med flaskor och vatten - allt för att kunna erbjuda just den lösning som passar er bäst. 

Den egna etiketten på flaskan adderar ett mervärde till drycken i sig - därför kallar vi oss Add Value!

Huvuddelen av våra kunder är återförsäljare för profil- och presentreklam samt butiks- och restaurangkedjor. Add Value erbjuder idag det bredaste utbudet av profilerat vatten och vi arbetar hela tiden med att ta fram nya produkter för våra kunder. Senaste tillskottet är vår flaska Rapid som produceras varje vecka året om och som därför kan levereras med kort varsel. Vi har också tagit in Ice Tea i aluminiumburk som ett gott alternativ i aluminiumburk. Samma häftiga möjligheter för profilering av burken som på vår energidryck. 

Vi sätter ribban högt och vill enbart ha nöjda kunder!

All tillverkning av våra PL-produkter sker i nära samarbete med våra leverantörer. VI har tät kontakt och uppföljning av hur produktionen går till, vi känner väl våra leverantörer väl och vi har träffats i deras olika anläggningar vid flera tillfällen. Tillsammans med dem jobbar vi också med att ta fram så energisnåla lösningar som möjligt för att göra vårt avtryck på planeten så litet som möjligt. Gå gärna vidare till fliken "Vatten" för att välja vilken flaska som passar just dig och Ert behov!

Add Value är ett systerföretag till dryckesföretaget Saturnus AB i Malmö och vi jobbar i hög grad med samma leverantörer. Saturnus tillverkar och marknadsför drycker i Sverige sedan 1893 och är bl a största producenten i landet av glögg. Saturnus gör också bl a kryddat brännvin och kaffesyrup. Vill du veta mer om Saturnus AB? Här finns info.

 

För säker kontakt med oss - skicka alltid mail till info@addvalue.org - denna adress är alltid bemannad!

 

Katharina Norborg Key Account manager på Add Value 

 

 

 

Kontakt: Katharina Norborg

Mail: katharina@addvalue.org

Tel: +46(0)734 17 06 17