Kontakta oss

Etikettmallar

För en lyckad profilering är en kreativ etikettlösning receptet. 


Till våra flasketiketter använder vi ett plastmaterial alt ett lackbestruket pappersmaterial, och dessa trycks digitalt.

Här hittar nedan du mallar till våra olika flaskor.
Ladda gärna ner mallen till den etikett som är aktuell. Mallarna till etiketterna finns under fliken "Vatten" och därefter under respektive flaska.

OBS! Allt material måste ligga i CMYK, vara vektoriserat (dvs textkonturer/objektgrafik), ligga på LAYOUTLAGRET och inte ligga med urklippsmasker eller låsta lager etc.

Eventuella pixeluppbyggda bilder ska ligga i minst 300dpi.

Viktigt är även att alla bilder/filer/typsnitt etc. ligger inkopierade alternativ är medskickade

Om detta inte är fallet så går materialet inte att trycka - detta medför risk för förseningar av produktionen, vilket vi avskriver oss ansvaret för.

Alla instruktioner står i mallen, men har ni några som helst funderingar, så hör gärna av er. På så vis kan vi guida till en lyckad profilering.

När vi mottagit er layout återkopplar vi med digitalt korrektur för ert godkännande. Innan detta är gjort är ordern inte färdig.

Väljer du transparent etikett behöver du tala om ifall du vill ha vit stödbotten eller inte - läs dokumentet om transparenta etiketter här, som vi hoppas ska förtydliga.

 

  • Vid tryck av etikett till flaskorna blir det som standard alltid en tunn vit kant runt etiketten - detta även om materialet på etiketten är utfallande. Mot en extra kostnad kan man dock ha utfallande etiketter - låt oss i så fall få veta detta så lämnar vi ett korrekt pris.

Ladda ner »