Kontakta oss

Vital, 50 cl, stilla

 

Vi erbjuder Sveriges mest populära profilerade vattenflaska- Flaska Vital 50 cl. Flaskan Vital fyller vi med Naturligt Mineralvatten*, högsta klassificeringen enligt livsmedelsverket. Naturliga mineralvatten tappar vi från 158 meter ner i jorden. Det naturliga mineralvattnet har inte tidigare varit i kontakt med ”industrisamhället”. En snygg och miljövänlig PET-flaska med miljövänlig etikettmontering. Etiketten monteras med ”wrap-round” teknik, vilket minimerar limmremsan och reducerar miljöpåverkan. 

Vital stilla är ett friskt gott vatten utan bubblor. 

Vital är till för er som önskar en unik snygg PET-flaska som värnar om miljön och skapar en unik optimering av er etikett.Kork: Skruvkork alt. sportkork.

Korkfärg: se valmöjligheterMinsta beställning: 1 560 flaskor (1 pall) vid skruvkork. Beställer du Vital 50cl med sportkork är det 1 300 flaskor/pall.Etikett: Välj mellan transparent eller heltäckande etikett.Hållbarhet: 18 månader.

 

* Naturligt Mineralvatten.

Vatten är inte bara vatten. ”Naturligt mineralvatten” är en skyddad beteckning på vatten från en avgränsad källa som uppfyller speciella krav. 

Naturligt mineralvatten finns med och utan kolsyra och kvaliteten ska vara konstant över tid. 

Dessutom ska vattnet vara skyddat mot alla former av föroreningar och innehållet av mineraler ska framgå tydligt på förpackningen.

Livsmedelsverkets föreskrift om Naturligt Mineralvatten kan du läsa här.

Analytisk sammansättning (mg/L):

Vätekarbonat 120mg

Sulfat 3mg

Klorid 12mg

Magnesium 3mg

Natrium 10mg

Nitrat <1mg

Kalium 1mg

Kalcium 36mg

Florid <0,01mg

at WillStrohl.Modules.OpenGraph.OpenGraphWriter.OpenGraphStream.Write(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 count)
END OF LOG